Kinder- en tienerkoor


Welkom op de website van kinderkoor De Gloriazangertjes en tienerkoor Joy uit Langbroek.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kinder- en tienerkoor met ruim 30 leden. Wij willen graag zingen tot eer van de Heere God met een breed en afwisselend repertoire aan liederen. We repeteren afzonderlijk van elkaar, zodat we voldoende uitdaging hebben in de liederen. Ons repertoire is deels gelijk, waardoor we ook samen kunnen zingen bij uitvoeringen! Onze koren staan onder leiding van Janneke van Manen. 

Ieder jaar hebben we ongeveer zeven uitvoeringen: in de kerk in Langbroek, maar ook in andere kerken en tehuizen. Kijk voor onze concerten in de Agenda.

Kinderkoor De Gloriazangertjes

Het kinderkoor is opgericht in 1958 en bestaat dus al meer dan 60 jaar. Momenteel heeft het kinderkoor ruim 20 leden tussen de 5 en de 10 jaar. We zingen één- en tweestemmige christelijke liederen. We repeteren iedere donderdagavond van 18.20 tot 19.05 uur in het Hervormd Centrum in Langbroek. Anne-Lynn Overvest begeleidt ons op de piano. 

Tienerkoor Joy

In 2018 is het Tienerkoor Joy opgericht. Samen willen we zingen vanuit de vreugde (=Joy) die God ons geeft en willen we Hem danken in onze liederen. We hebben een breed repertoire: bekende liederen van Sela en Opwekking, maar ook wat minder bekende liederen, psalmbewerkingen en Engelstalige liederen. De meeste liederen zingen we twee- of driestemmig, sommige ook samen met het kinderkoor. We repeteren iedere donderdagavond van 19.10 tot 19.55 uur in het Hervormd Centrum in Langbroek.

Ben je enthousiast geworden? Kom gerust langs om te kijken, luisteren en meezingen!